Пн, 2024-05-20, 08:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Травень » 9 » 23 мільйони євро внесе до Фонду підтримки енергетики Велика Британія
00:43
23 мільйони євро внесе до Фонду підтримки енергетики Велика Британія

Велика Британія оголосила про додатковий внесок до Фонду підтримки енергетики України на суму 20 мільйонів фунтів стерлінгів (23 млн євро). Про це пише Міненерго.

Кошти від чергового гранту Сполученого Королівства найближчим часом надійдуть на рахунок Фонду. Вони будуть спрямовані на закупівлю обладнання для ремонту пошкодженої енергетичної інфраструктури, посилення фізичного захисту та забезпечення резервного живлення, включаючи генератори та розподілену генерацію.

Новий грант доповнює попередні внески Великої Британії, сума яких уже складає 50 мільйонів євро. Загальна сума внесків до Фонду сягнула понад 433 мільйони євро.

Днями у Києві відбулася зустріч міністра закордонних справ Великої Британії Девіда Кемерона та Германа Галущенка. Під час зустрічі сторони оголосили про початок реалізації перших 13 інноваційних проєктів в енергетиці у межах програми InnovateUkraine. Фінансування відповідних проєктів на суму 16 мільйонів фунтів стерлінгів забезпечить Уряд Сполученого Королівства.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1108 | Додав: admin | Теги: фонд підтримки енергетики, Велика Британія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]